فرآیند تهیه شیره انگور نیاز به اصلاح دارد تا مصرف شیره انگور عاری از خطر مرتبط با سلامتی باشد

انتشار محتوا: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۸:۳۷ قبل از ظهر
3

غلظت برخی عناصر فلزی خطرناک در فرآورده های انگور مانند شیره انگور و کشمش بالا می باشد. غلظت این عناصر به عوامل متعددی وابسته است. یافته‌های کار حاضر برای متخصصان سلامت و سازمان‌های مسئول در اتخاذ و استفاده از نظارت منظم و استراتژی‌های اصلاحی مناسب برای اطمینان از عرضه مواد غذایی عاری از آلودگی به عناصر کمیاب مفید است. امید است که کارهایی مانند تحقیقات فعلی بتواند داده هایی را ارائه دهد که بر توسعه آینده سیاست های محلی و ملی و مدیریت جامع تولید شیره کشمش و انگور تأثیر بگذارد.


کلیدواژه ها: عناصری فلزی،| محصولات فرآوری شده |

گروه های مخاطب: مردم،ارائه کنندگان خدمات بهداشتی درمانی،مدیران، سیاستگزاران، برنامه ریزان ،پژوهشگران|

مشخصات طرح مرتبط:
عنوان پروژه: اندازه گیری عناصر فلزی در منابع آبی و خاکی، میوه و محصولات فرآوری شده باغ‌های انگور شهر گناباد و حومه در سال 401-1400
مجری اصلی: رویا پیروی مینائی،احمد زارعی   |   تاریخ اتمام طرح: 1402/09/15   |   کد طرح: 704
فایل صوتی(پادکست):
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس