مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر اسانس نعنا بر GRV بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه و تحت تهویه مکانیکی انجام شد

انتشار محتوا: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۷:۳۹ قبل از ظهر
1

تاخیر در تخلیه معده یک مشکل شایع در بیماران بخش مراقبت های ویژه (ICU) تحت تهویه مکانیکی است که تغذیه روده ای دریافت می کنند. این مطالعه با هدف بررسی اثر اسانس نعنا (قطره خوراکی سوپرمینت) بر حجم باقیمانده معده (GRV) در این جمعیت انجام شد.
در این مطالعه کارآزمایی بالینی، از 1 اردیبهشت 1399 تا 30 ژانویه 2021، 60 بیمار ICU تحت تهویه مکانیکی به طور تصادفی در دو گروه مداخله و کنترل قرار گرفتند. از روز اول تغذیه، بیماران در گروه مداخله و کنترل به ترتیب 20 قطره سوپرمینت و دارونما را در 40 میلی لیتر آب سه بار در روز به مدت چهار روز دریافت کردند. GRV در ابتدا و طی چهار روز مداخله اندازه‌گیری شد. داده ها با استفاده از مدل رگرسیون معادلات تخمین تعمیم یافته (GEE) تجزیه و تحلیل شدند.

نتایج مطالعه ما بهبود قابل توجهی در تخلیه معده در طی یک دوره مداخله چهار روزه در گروه مداخله ای که اسانس عصاره نعنا (به عنوان گروه Supermint نامیده می شود) را در مقایسه با گروه کنترل دریافت کردند، نشان داد. تحقیقات قبلی در مورد اثرات اسانس منتا اسپیکاتا بر GRV محدود است.


کلیدواژه ها:قطره خوراکی نعنا، معده ، تحت تهویه ، مکانیکی بستری ،مراقبت ویژه

گروه های مخاطب: ممدیران| سیاستگزاران| برنامه ریزان |پژوهشگران

مشخصات طرح مرتبط:
عنوان پروژه:تاثیر قطره خوراکی نعنا (سوپرمینت) بر حجم باقی مانده معده در بیماران تحت تهویه مکانیکی بستری در بخش مراقبت ویژه
مجری اصلی: دکتر علی دلشاد ، سینا ثابتی، محسن صاحبان ملکی، امیر باقر زاده، حسین اعلمی، میترا توکلی زاده، دکترفاطمه محمدزاده  |   تاریخ اتمام طرح: 1403/02/17   |   کد طرح: 318
 
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس