دیابت بی مزه بارداری علل مختلفی دارد که شایع ترین آن فعالیت بیش از حد وازوپرسیناز است

انتشار محتوا: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۴۶:۴۰ قبل از ظهر
دیابت بی مزه میتواند شامل اختلال در ترشح هورمون (دیابت بی مزه نوروژنیک)، اختلال در گیرنده هورمون (دیابت بی مزه نفروژنیک)، مصرف بیش از حد مایعات (پلی دیپسی اولیه) و افزایش کاتابولیسم هورمون (دیابت بی مزه بارداری) باشد. شایع ترین علت برای دیابت بی مزه بارداری، فعالیت بیش از حد آنزیم وازوپرسیناز است که منجر به تخریب هورمون وازوپرسین می شود. تشخیص دیابت بی مزه در بارداری می تواند چالش برانگیز باشد زیرا معمولاً با علائم پلی دیپسی و پلی اوری ظاهر می شود که اغلب به بارداری طبیعی نسبت داده می شود.
کلیدواژه ها: وازوپرسین، دیابت بی مزه، بارداری، وازوپرسیناز


مشخصات طرح مرتبط:
عنوان پروژه: نقش آنزیم وازوپرسیناز در کنترل دیابت بی مزه بارداری
مجری اصلی: عرفان عرفانیان نسب   |   همکاران: دکتر رضا محبتی، دکتر امین مومنی مقدم   |   تاریخ اتمام طرح: 1403/07/10   |   کد طرح: 1463
طراحی و پشتیبانی: پورتال زینوپارس