دیابت بی مزه میتواند شامل اختلال در ترشح هورمون (دیابت بی مزه نوروژنیک)، اختلال در گیرنده هورمون (دیابت بی مزه نفروژنیک)، مصرف بیش از حد مایعات (پلی دیپسی اولیه) و افزایش کاتابولیسم هورمون (دیابت بی مزه بارداری) باشد. شایع ترین علت برای دیابت بی مزه بارداری، فعالیت بیش از حد آنزیم وازوپرسیناز است که منجر به تخریب هورمون وازوپرسین می شود. تشخیص دیابت بی مزه در بارداری می تواند چالش برانگیز باشد زیرا معمولاً با علائم پلی دیپسی و پلی اوری ظاهر می شود که اغلب به بارداری طبیعی نسبت داده می شود.
کلیدواژه ها: وازوپرسین، دیابت بی مزه، بارداری، وازوپرسیناز
گروه های مخاطب: رسانه ها و مردم | متخصصان و پژوهشگران | سیاستگذاران پژوهشی | سیاستگذاران درمانی
مشخصات طرح مرتبط:
عنوان پروژه: نقش آنزیم وازوپرسیناز در کنترل دیابت بی مزه بارداری
مجری اصلی: عرفان عرفانیان نسب | همکاران: دکتر رضا محبتی، دکتر امین مومنی مقدم | تاریخ اتمام طرح: 1403/07/10 | کد طرح: 1463