با توجه به نتایج این مطالعه مصرف آب انار تاثیری بر مقدار تست های انعقادی مورد بررسی در این پژوهش ندارد. به نظر می رسد با توجه به نتایج متناقض مطالعات انجام شده، لازم است این پژوهش در نمونه های با حجم بالاتر انجام شود. مطالعات متعددی در زمینه تاثیر آب انار روی تست های انعقادی PT و INR انجام شده است که همه آنها روی بیماران تحت درمان با وارفارین انجام شده است و بیان کرده اند که آب انار باعث تداخل در اثر وارفارین شده و از این طریق میزان PT و INR را تغییر می دهد .
اما اینکه آب انار آیا می تواند در افراد بدون مصرف وارفارین نیز روی نتایج PT و INR تاثیر گذار باشد جای سوال است، چرا که در صورت موثر بودن روی نتایج PT و INR پزشک در زمان درخواست این آزمایشات باید به مصرف آب انار توجه کرده و تاثیر آن روی نتایج این تست ها را مد نظر قرار دهد تا تشخیص، نحوه درمان و حتی تنظیم میزان دوز مصرفی داروهای وابسته به نتایج این تست ها به درستی انجام پذیرد. لذا با توجه به این موارد و اینکه انار یکی از محصولات کشاورزی در منطقه کاشمر می باشد و در سبد غذایی افراد این منطقه جایگاه ویژه ای دارد لذا این پژوهش با هدف بررسی تاثیر آب انار بر نتایج تست های انعقادی PT و INR در افراد با عدم مصرف داروهای ضد انعقاد می پردازیم.